Спинити все ніхто не в силах

Чому так… вмирають невинні люди, люди десь там не знають що буде завтра, чи відкриють очі....
Я хочу сказати нашому суспільстві сказати відкрийте очі, пора знімати розові очки. Коли був Майдан загинули люди ця сума невизначена 780 людей, а коли почалася війна люди поначалу робили від що ніщого не відбувається. Коли почалося мобілізація і тут началося роздуми ніхто не хочи відпускати свою кровинку. А наші політики що зробили, задайти собі таке питання.
Корупція як була так буде нічого не помінялося все так і залишилося, нас гнуть хочуть що ми вимерли нас хочуть знищити. Потрібно боротися не з Києва, а з кожного області бо кожній області своя корупція. В мене області так твориться беспредел.
Ось наприклад: людина я буду її називатиХ отримала квартиру на ділянці де був колись військова часть, сама ця людина Х яка прослужила всю жизнь в гарячих точках, не тільки вона но інші військові люди які теж отримали квартиру там, всього їх там військовий шість і два з них в АТО суть не том, так наша держава яка мала дати безкоштовно їм то вона знімають з них за оренду плату 5.000 тис. в рік. Де справедливість яку обіцяли наші дорогі політики, не все так прозоро як нам так кажиться. Люди помирають коли вони наодинці хочуть добитися справедливості помирають як Кузьма він хотів справедливості і за це заплатив смертю за що хіба він винний. Мені мама колись розповідала історію про батька, гілля і про синів, там розповідається про те як батько показавши за допомогою одного гілля можна легко зламати, а коли її багато то набагато важче, суть в том єднаємося не ховаємо голову в пісок і не чикаємо на політиків вони роблять все для себе якщо не ми то хто.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте